€ 1.299,- bij ALTERNATE.nl
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

ASUS ExpertBook P5 P5405CSA-NZ0195X Review

1 februari 2026, laatste update op 1 februari 2026, 13 views Rapporteer
Product geleend +1

Dit is een krachtige laptop met een fantastisch beeldscherm. Hele heldere kleuren en goed geluid. Licht en gemakkelijk overal mee naar toe te nemen.

Pluspunten

• Prachtig beeldscherm
  • Vlot
  • Krachtig

Minpunten

• Beeldscherm scharnier wat losjes

Deze Asus laptop is een verborgen krachtpatser. Hij ziet er niet flashy uit maar heeft toch echt goede specificaties onder de kap. De laptop is voor elk dagelijks gebruik meer dan voldoende. Als je naast werk ook een simpel spelletje wil spelen kan de laptop dat prima aan. Je kan er uiteraard geen zware games op spelen maar de grafische kaart is voldoende voor wat casual games.
Een ding waar ik vooral heel lovend over ben is het beeldscherm. De kleuren zijn zo ontzettend helder en geven een heel scherp beeld. Het is een plezier om hier videos op te kijken of om zelfs wat bewerking op uit te voeren. Ik heb de laptop op meerdere manieren gebruikt waaronder ook foto's bewerken en dat ging prima.

De laptop is heel licht dus hij is heel gemakkelijk mee te nemen. Ik maakte me eerst wel zorgen over hoe licht in gewicht de laptop was maar hij lijkt tot zo ver niet extreem kwetsbaar. De aluminium look vind ik ook erg mooi.
Het toetsenbord was even wennen want ik ben aan een gewoon toetsenbord gewend maar dat ging vrij gemakkelijk. De verlichting bij de toetsen kan je uit zetten of feller zetten. Bij het eerste gebruik liep ik er tegen aan dat ik niet kon vinden waar de vingerafdruk sensor zat. Ik moest het online opzoeken voordat ik verder kon bij het activeren van de laptop. (Deze zit in de aan/uit knop).
Ik raad de laptop absoluut aan, wat een leuke compacte laptop.

Heb jij ook een ASUS ExpertBook P5 P5405CSA-NZ0195X?