DJI Neo 2 Fly More Combo - Grijs, Zwart Review
1 februari 2026, laatste update op 1 februari 2026, 10 views
Rapporteer
Product gekocht
Erg veelzijdige drone met hoge fun factor. Niet alleen voor beginners!
Pluspunten
- Veel mogelijkheden
- Goede foto/video kwaliteit
- Licht gewicht
- Groot bereik
- Eenvoudig in gebruik
Minpunten
- Niet opvouwbaar
- Windgevoelig
Ik heb de Neo 2 niet als beginnerdrone gekocht (ik vlieg al ruim 10 jaar met allerlei drones), maar als extra drone. Naast de Mavic 3 en de Mini Pro 4, wil ik deze vooral gebruiken voor reizen waar ik eigenlijk geen drone mee wil nemen, maar het toch leuk vind er eentje bij me te hebben. De autonome functies (follow me, selfie shot, etc.) zijn dan geweldig. Ook de mogelijkheid de drone met alleen je telefoon te bedienen, is dan superhandig. Daarbij valt mij positief op dat de bediening met de telefoon een veel groter bereik heeft dan ik had verwacht (let wel op: ik heb de Fly More Combo gekocht; daarbij is de drone voorzien van de optionele module met de twee antennes; dat vergroot ook het bereik van de besturing met telefoon). Je haalt met gemak een paar honderd meter! Ook de fotokwaliteit is prima, beter dan ik had verwacht. Gewoon de kwaliteit van een goede telefoon.
Paar minpuntjes zijn er ook: ik heb ook een HOVERAir X1 gehad en die vond ik nog veel handiger om mee te nemen omdat je hem op kon vouwen tot een héél klein paketje. De Neo 2 is nog best groot, hij past écht niet in een jaszak. Ook de antennetjes maken hem nog onhandiger. Daarnaast is de drone best windgevoelig. Ook bij windkracht 3 zie je, mede omdat de gimbal maar over twee assen gestabiliseerd is, beweging in beeld en krijg je windwaarschuwingen.