€ 35,53 bij bol
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

HP 480 Comfort Bluetooth Review

30 januari 2026, laatste update op 30 januari 2026, 12 views Rapporteer

Een fijne muis voor wie compactheid, lange batterijduur en het werken met meerdere apparaten belangrijk vindt, maar minder geschikt voor wie veel waarde hecht aan ergonomie.

Pluspunten

• 3 aparte Bluetooth kanalen
  • Lichtgewicht
  • Lange batterijduur
  • Accuraat

Minpunten

• Ergonomie
  • Glade behuizing
  • Niet oplaadbaar (losse AA batterij)

3 van 5 sterren (Voldoende)
Deze draadloze Bluetooth muis is compact en lichtgewicht, wat hem handig maakt voor onderweg. Het kleinere formaat zorgt er wel voor dat de muis niet erg comfortabel in mijn hand ligt, vooral bij langer gebruik. Dat is natuurlijk subjectief. Hoewel de zijkanten een reliëf hebben voor extra grip, blijft het oppervlak erg glad. Mijn duim glijdt daardoor soms langs de zijknoppen, al zijn deze gelukkig stug genoeg om meestal onbedoeld indrukken te voorkomen. Maar soms overkomt me dat toch, wat erg irritant is.

De muis werkt verder accuraat en reageert prettig. Ook de batterijduur is uitstekend: na bijna zes maanden dagelijks gebruik heb ik de batterij (1x AA) nog niet hoeven vervangen. Een groot pluspunt is de aanwezigheid van drie afzonderlijke Bluetooth-kanalen, waarmee de muis eenvoudig aan drie verschillende apparaten te koppelen is.

Heb jij ook een HP 480 Comfort Bluetooth?