€ 262,80 bij Megekko
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

Steelseries Arctis Nova Pro Wireless - Zwart Review

23 januari 2026, laatste update op 25 januari 2026, 63 views Rapporteer

Premium prijs, software nodig

Pluspunten

• Goede kwaliteit apparaat én geluid
  • Comfort + ANC
  • Swappable accu's
  • Extra software voor fine-tuning

Minpunten

• Prijs

Gekocht op 3 januari jl. voor €339,- want ik had direct een vervanger nodig.

Bouwkwaliteit en comfort zijn top en de draadloze stabiliteit is zoals je mag verwachten in deze prijsklasse. ANC en de hot-swap accu’s zijn handige features die écht iets toevoegen.

Voor FPS-shooters (in mijn geval COD BO7 & Warzone) valt de out-of-the-box tuning wat tegen: voetstappen zijn mínder duidelijk te horen dan op mijn (defecte) Logitech G Pro Wireless. Met SteelSeries GG Sonar is dit te corrigeren, onder andere door profielen. Al begrijp ik ook dat niet ieder profiel direct voor iedereen geschikt is, gelukkig zijn ook die verder te tweaken.

Veel features, goede basis, met de software (naar wens ingesteld) een no-brainer voor competitieve shooters!

Heb jij ook een Steelseries Arctis Nova Pro Wireless - Zwart?

Hoi. Ik heb deze ook al een lamge tjjd. Geluid is absurd goed als je deze insteld. Dit product is ook niet bedoeld voor reguliere user, vandaar ook de Pro tag. Het hele idee is juist de software zodat jij kan tunen. Beetje jammer van je min punt eerlijk gezegd. In Sonar kan je ook settings kiezen voor Warzone. Dan heb je direct goed geluid. Als je wou dat je direct out of the box noobproof goed geluid wil, dan had je de Nova 7X moeten doen :) veel plezier ermee en neem je tijd om te configureren. Software word je beste vriend. Haha. Fijne dag.
Je hebt helemaal gelijk, de extra software was voor mij meer een krenkpunt van irritatie vanwege gebrek aan ruimte; 1TB is met veel verschillende spellen toch nog niet genoeg.. ;)

De verschillende profielen had ik inderdaad al gevonden, maar die heb ik nog moeten aanpassen om de voetstappen beter waar te nemen.

Kortom; is gelukt, heb mijn review erop aangepast!
Ja super is ie dan he? Zoveel opties voor fine tuning. Ik had ook gewoon de Battlefield profile gepakt en getuned zoals ik het beste vind, nu heb ik zoveel meer immersion, dat je gewoon wil dat de tanks naast je exploderen haha. Geniet er van!
Het is zeker geen overbodige luxe!
Ik blijf nog even tweaken, want die immersion kan bij mij nog wel wat beter, maar dan het liefst zonder verlies van mijn nu-net goed hoorbare voetstappen 8-)