€ 259,90 bij NBB.com
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

Samsung Smart Monitor M7 M70D 32" (DM700UU) Zwart Review

15 januari 2026, laatste update op 15 januari 2026, 61 views Rapporteer

Als ik de optie had ging ie per kerende post terug

Pluspunten

• beeld prima voor PC/office toepassingen

Minpunten

• Powered USB hub werkt net niet voor mijn devices
  • HDMI omschakelen bewerkelijk
  • Regelmatig nw problemen, reboot helpt niet altijd

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Mijn baas heeft deze monitor op mijn selectie (powered USB hub & 2x HDMI) besteld en nu zit ik er mee opgescheept. Prive had ie per kerende post terug gegaan.

Beeld is prima voor office doeleinden.
Smart mag ik niet gebruiken en zit vooral in de weg:
  • De powered USB hub die er in zit werkt voor mijn toetsenbord niet (voor andere toetsenborden wel) en ook niet voor mijn USB netwerk adapter.
  • De afstandbediening is handig (zolang ie niet zoek raakt) maar omschakelen tussen HDMI1&2 is bewerkelijk.
Belangrijkste probleem is echter dat monitor om de haverklap andere/nieuwe problemen geeft, Een paar voorbeelden:
  • Scherm staat soms verschoven (links ontbreekt deel, rechts zwarte balk
  • Beeld gaat om de 30s - 2 min even uit.
  • Volgende probleem: Na tijden telkens even uit gaan is de monitor nu 1920x1080 ipv 4K. Dus mijn 'beeld is prima voor office doeleinden' is nu ook voorbij.
Google search leert dat ik niet bepaald de enige ben. Bij problemen moet je de monitor gewoon even van de 230V loshalen t.b.v. een reboot. Ervaring leert dat dat soms helpt maar soms ook niet.

Heb jij ook een Samsung Smart Monitor M7 M70D 32" (DM700UU) Zwart?

Waarom een smart monitor als je het smart deel niet mag gebruiken???

Bij smart tv's is het smart deel al een ondergeschoven kindje, bij smart monitoren lijkt het me helemaal de sluitpost van de begroting, de SoC mag niks kosten, en de software wordt waarschijnlijk nog minder (vaak/lang) bijgewerkt.

Ook zakelijk een apparaat dat terug moet, lijkt mij zo. Dit belemmert je productiviteit / gezondheid!
Ja, ik heb 1 woord over het hoofd gezien: 'smart'. Smart betekend gewoon uit de buurt blijven

dankjewel voor de bevestiging.

volgende nieuw probleem

Is nu een 1920x1080 monitor geworden ipv 4K

Nu dus ook geen acceptabel beeld meer
Van de regen in de drup...

Full HD is leuk tot < 24", bij 27" is QHD het minimum, en bij 32" is het 4K (of WQHD als het een extra breed scherm is).

32" FHD is leuk als tv op 1-1,5m afstand!