€ 109,- bij bol
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

Logitech Signature Slim Solar+ K980, Qwerty US Review

15 januari 2026, laatste update op 15 januari 2026, 69 views Rapporteer

Het leek me fijn om deze te gebruiken maar helaas...

Pluspunten

• Best mooi en strak
  • Toetsen voelen goed

Minpunten

• Kan geen verbinding maken met PC
  • Kleur, saai voor mijn smaak

2 van 5 sterren (Slecht)
Mijn K750 op mijn werk was op, de voetjes waren gebroken en wear en tear was overal aanwezig. (Trouwens de K750 heb ik ook thuis op alle 4 computers, geweldig ding). Deze was de logische opvolger. Niet dus! Voor meer dan 100 euro zou je verwachten dat alles goed werkt en dat je een goed product krijgt. Er komt geen unifier mee met de toetsenbord en verbinden met bluetooth op de PC gaat niet. Hij ziet hem wel tussen de apparaten maar kan geen verbinding maken. Deze gaat gewoon terug. Ik vind dat echt jammer, gewoon dat dit als bijna de enige solar toetsendbord niet iets meer in huis heeft. Logitech kon echt veel beter doen wat mij betreft.

Ook nog, de K750 heeft zwarte toetsen en witte letters, heel goed duidelijk. De K980 is grijs en de letters zijn best dun. Op zich maakt dat niet zo veel uit want iedereen weet waar de letters zich bevinden maar toch nog een voorbeeld dat alles wordt vlakker en contrastloser.. Qua design vind ik het een teleurstellende achteruitgang. Maar ja, dat is mijn smaak..
Het wordt vervangen door de K950.

Heb jij ook een Logitech Signature Slim Solar+ K980, Qwerty US?

Een prima korte review, je kreeg van mij een +1 omdat een onvoldoende ( 0 ) onterecht was. (y)

Lange tijd heb ik Logitech gebruikt voor TB's en muizen, wel alles met draad.
Achteraf gezien viel de bouwkwaliteit eigenlijk altijd tegen. Heel vaak ook garantie nodig gehad.

Inmiddels gebruik ik alleen nog Chinese mechanische Blue-key keyboards, die zijn zo stevig dat ze mij gaan overleven. Verkrijgbaar vanaf 25 euro bij de Action, soms, of anders bij Ali.