AC Ryan Playon!HD 2 3TB Review
21 maart 2011, laatste update op 21 maart 2011, 151 views
Rapporteer
Ik ga geen uitgebreide review schrijven, maar ik wil wel gebruik maken van de gelegenheid om dit product aan te raden aan elke tweaker die een mediaplayer zoekt!
Het apparaat is even lastig om helemaal aan de praat te krijgen, share opties op je Windows 7 PC instellen, netwerk instellen, etc. Maar daar draait een Tweaker zijn hand natuurlijk absoluut niet voor om.
Het apparaat speelt echt alles af, met schitterend beeld. Mijn PS3 (icm PS3 Media Server) begon steeds meer kuren te vertonen én de interne schijf (zelf 1gb erin gedrukt) voorkomt de noodzaak om elke keer je PC te moeten opstarten overbodig.
Wel moet AC Ryan de Firmware nog verbeteren! Ik vertrouw erop dat dit gebeurt, dus daarom, dikke 4,5 uit 5 aanrader!!!
Ik gebruik een...
Ik gebruik een Phillips 37PFL8404H, gigabit netwerk, dikke i7 pc en een Onkyo TX-SR508.