€ 219,- bij ALTERNATE.nl
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

Corsair K100 Air Wireless, Qwerty US Review

9 januari 2026, laatste update op 9 januari 2026, 29 views Rapporteer

Voelt alsof je aan het typen bent met 5000 ping.

Pluspunten

• Compact, dun
  • Audioknoppen (volumewiel, pauze, mute)

Minpunten

• Slechte accuduur
  • Slechte connectie / registratie van toetsen
  • Luidruchtig typen

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Ik heb zo'n 8 maanden de Logitech G915 Wireless gebruikt voordat deze onbruikbaar werd door toetsen die aan de lopende band bleven hangen. Logitech heeft nogal een reputatie dat hun producten met een jaartje al uit elkaar vallen, dus gaf ik voor het gemak maar mezelf de schuld dat ik geen Logitech had moeten kopen.

Nu dacht ik een wijze beslissing te maken door voor de Corsair K100 Air Wireless te gaan. Ik ben te gehecht aan een volumewieltje waardoor er niet veel alternatieven waren voor de G915. Voor een toetsenbord van ruim 200€ moet je immers wel kwaliteit krijgen, toch? Ha, not even close.

Binnen enkele weken kampt de K100 al met exact dezelfde problemen als de G915. Het komt steeds vaker voor dat ik tijdens het typen toetsen mis (worden niet geregistreerd) of er opeenssssssssssssssss een toets blijft hangen. Zeer, zeer irritant.

Bij Logitech waren het specifieke toetsen, bij Corsair kan het bij elke toets gebeuren. Zelfs bedraad (want die accu is leeg voordat je het weet) is dit toetsenbord compleet onbetrouwbaar.

Met gemak mijn grootste miskoop van 2025.

Heb jij ook een Corsair K100 Air Wireless, Qwerty US?