€ 899,- bij Belsimpel
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

OnePlus 15, 12GB ram, 256GB opslag Zwart Review

6 januari 2026, laatste update op 6 januari 2026, 93 views Rapporteer
Product gekocht 0

Prima smartphone, met lange accuduur. Mooi scherm en mooi design. die goede foto's maakt.

Pluspunten

• Baterijduur
  • Bouwkwaliteit
  • Algeheel gebruik
  • Design
  • Snel opladen

Minpunten

• Dimming scherm
  • Camera's voor de prijs
  • Te snel

Kon van de kerstbonus een nieuwe smartphone uitzoeken. Ook naar de Oppo find x9 gekeken, vond de pro wel beter, maar toch net wat te duur. Op het laatst toch voor de OnePlus gegaan. Ben blij met de keuze. Accu gaat lang mee, makkelijk 2 dagen en zou er ook 3 dagen mee kunnen doen. Als ie om 12 uur smiddags 30% zou aangeven, dan maak ik me totaal geen zorgen dat ik het einde van de dag niet haal. Uiteraard is het toestel snel, alles is vlot en soepel. Apps installeren bijna direct. Mooi scherm met dunne randen, ziet er mooi uit. Vindt het design van het toestel ook erg mooi, maar dat is persoonlijk. Heb af en toe dat het scherm wat donkerder is dan ik zou willen. S'avonds in bed is ie soms wat te donker. Ook als ik naar buiten ga is ie soms wat donker en dan zet ik hem handmatig wat hoger.

Heb ook een Motorola g86 voor backup en als mediaspeler met usb DAC en Tidal en voor mijn dagelijks gebruik is die ook snel genoeg. Apps installeren duurt wat langer, maar youtube, mail, internet, het is ook soepel. Voor mijn gebruik is de OnePlus 15 qua snelheid bijna geen pluspunt. Bewerk af en toe een foto, maar ik ben geen gamer. Voor dagelijks gebruik heb je de OnePlus 15 niet nodig en kun je prima af met een smartphone van 500 euro.

Waarom ben je dan voor de Oneplus 15 gegaan, het totaal plaatje klopte voor mij. Stevige smartphone met lange accuduur en goede foto's als dat nogig is. Snel opladen met de originele oplader is ook een pluspunt. Heb echt het gevoel dat je op de smartphone kan vertrouwen. Ook vind ik het belangrijk dat je een oplader en hoesje kan kopen van hetzelfde merk.

Al met al een prima smartphone.

Heb jij ook een OnePlus 15, 12GB ram, 256GB opslag Zwart?

Te snel vind jij een nadeel 🤣🤣🤣