Philips Senseo Switch HD6592/64 2-in-1 pad- & filterkoffiezetapparaat Review
29 december 2025, laatste update op 29 december 2025, 119 views
Rapporteer
Product gekocht
Mooi en praktisch apparaat voor kleine huishoudens. Maar het apparaat heeft nog wel wat kleine verbeterpunten m.b.t. het ombouwen. Het was echt handiger geweest als je aan de ene kant de filterkoffie kan had zitten en aan de andere kant de Senseofunctie. Het ombouwen wat je nu moet doen is wat rommelig. Maar verder prima apparaat!
Pluspunten
- mooi design, neemt weinig ruimte in beslag
- thermoskan is erg mooi en praktisch
Minpunten
- maakt bestwel wat geluid
- het ombouwen van filterkoffie naar senseo is niet heel praktisch en zorgt voor lisse onderdelen op je aanrecht
Ik gebruik de Senseo Switch nu een paar weken en vind het een prima apparaat met nog wel wat verbeterpuntjes. Het design is echt mooi en voelt degelijk aan. Het apparaat staat stevig en is mooi smal waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt op het aanrecht.
Wat ik erg waardeer, is de mogelijkheid om verschillende koffies te zetten. Je kunt kiezen voor een enkele kop, een grote mok of zelfs een hele kan. Dat maakt hem geschikt voor zowel alleen gebruik als voor visite.
Wel maakt hij behoorlijk wat geluid.
De smaak is wisselend: de gewone koffie vind ik erg lekker, maar bij sommige pads had ik het gevoel dat de koffie wat waterig was. Dat ligt waarschijnlijk ook aan de keuze van het merk.
Gebruiksgemak is over het algemeen goed, al vond ik het schakelen tussen functies in het begin wat onduidelijk en je moet het apparaat echt ombouwen om te switchen van filterkoffie naar Senseo. Handiger was het geweest als de Senseo gewoon aan de ene kant zou zitten en de filterkoffie aan de andere kant.
Prijs/kwaliteit vind ik prima in balans.
Je krijgt meerdere functies in één apparaat, wat het voor mij de moeite waard maakt