2. Specificaties | Gebruikersreviews

Philips Star-editie 2.0 64GB Zwart (set van 2 stuks) Review

28 december 2025, laatste update op 28 december 2025, 217 views Rapporteer

Ik heb deze gekocht om 'ff snel' wat data weg te schrijven , maar wat een trage boel ..

Pluspunten

• rode led
  • spotgoedkoop
  • veel opslagruimte

Minpunten

• enorm traag

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Goed, deze sticks gekocht bij de AC-tion (een tientje voor de twee sticks) om dus 'ff snel' data weg te schrijven.
Dat 'ff snel' viel enorm vies tegen !
1 mapje, met 3 bestanden, totale omvang 2,02 GB, 7 (!!!) minuten schrijven (..) da's ronduit slecht. :o
(gemeten met de stopwatchfunctie op de telefoon)

Aan de andere kant, het is een USB2.0 stick, maar dan nóg .. voor 1malig schrijven zou ik deze nog willen gebruiken, maar daarna nooit weer !

Je kunt beter een uur héén-en-weer fietsen voor een wat duurdere USB 3.0 stick en beginnen met kopiëren, dan bezig blijven met deze stick.

Klein rekensommetje: 2 GB, 7 minuten, 58 GB (veel meer blijft er niet van die 64 GB over) 28x7 = 196 minuten, , da's drie uur en 16 minuten ..
Bij de eerste keer had ik deze Exfat geformatteerd, foutmeldingen tijden kopiëren, en kon je de bestanden opnieuw doen.
Tot nu toe is de oplossing om NTFS formatteren .. geen kopieerfouten . :)

Conclusie : ik heb 1 stick volgeschreven met data, op een zaterdagavond, die andere in het pakje gaat zn weg vinden naar de prullenbak!
Helaas is goedkoop-duurkoop voor als je haastig bent (in dit geval).

Over de betrouwbaarheid kan ik niets vertellen, slechts 12 uur in bezit gehad, en dat vond ik al te lang .(give-a-way)

Heb jij ook een Philips Star-editie 2.0 64GB Zwart (set van 2 stuks)?

Goedkoop is vaak dus ook duurkoop, met name Philips das 95% China made junk.

Bedankt voor de bevestiging (y)