€ 60,- bij CAPS
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

Jonsbo D31 MESH Zwart Review

27 december 2025, laatste update op 27 december 2025, 29 views Rapporteer

Ik heb deze behuizing gekocht wegens deze erg positieve punten heeft. Hou ten eerste van de modulaire behuizing delen.
Je hebt een optie om de ATX voeding (zit geen SFX rack bij) in verschillende hoogtes te installeren (voeding liefst 14cm lengte zijn en niet langer) Enigste behuizing waar voorop 10Gbit USB-C erop zit. En voor de bodem fans heb je meer diepte. (zo theoretisch een 25mm fan moeten passen, gpu moet wel dual slot zijn.. Anders mogelijk 15mm slim fans te gebruiken.
Nadeel is de ondiepe ruimte achter de moederbord plaat. (gok dat je 4mm ruimte heb) Kabels zijn vrij lastig weg te werken en vergt extra tijd en denk werk. En jammer dat er geen fan controller erbij komt, plus dat je weinig ruimte er voor hebt in te installeren in de behuizing. Optie tot LCD is mogelijk.

Pluspunten

• Ruimte in de behuizing is goed bruikbaar zonder dingen in de weg te zitten tijdens installatie
  • Modulairheid van de buitenste kast delen.
  • Optie tot een radiator in de top.
  • Optie tot front intake.
  • Ruimere diepte voor bodem fans. Dual slot GPU is 25MM mogelijk of 2,5 Slot GPU in het bovenste MOBO GPU slot.
  • Je kan er vrijwel veel fans in kwijt in zulk beperkte ruimte.
  • Misschien enigste behuizing met 10GBit Gen 2 USB-C op het front paneel (meeste zijn 5Gbit)
  • Optie tot een LCD scherm die eventueel los te koop is

Minpunten

• Wel erg weinig diepte (3-4mm) achter de moederbord tray om kabels weg te werken.
  • Geen kabel binders aanwezig (zover ik gezien heb om kabels mee vast te zetten.
  • Rekening houdend dat je psu niet de 140 lengte overschrijdt.
  • Type stroomkabel van buiten naar de voeding blokkeerd de PSU schakelaar) C6 max heeft een betere kabel die niet blokkeerd)
  • Amper ruimte voor een fan controller
  • Kabels weg werk vergt gigantisch veel tijd.

3 van 5 sterren (Voldoende)
Ik geeft deze behuizing 3 sterren, omdat er op zicht veel positief aan de behuizing is.

Maar het weg werken van de kabels achter mobo tray echt waardeloos is vanwege de ondiepe van het moederbord tray (3 a 4 mm hoogstens) hier door kon ik daar geen fan controller plaatsen, en moest ik deze op de backplate plakken van de cpu socket. En de grap was dat niet alle fans controllers passen, moest echt zoeken naar een hele dunne no-name brand.

(ziet er een beetje vreemd uit, maar nergens diepere plek te bekennen.)

Heb jij ook een Jonsbo D31 MESH Zwart?