Hisense 75U7Q PRO Zwart Review
27 december 2025, laatste update op 27 december 2025, 27 views
Rapporteer
Product gekocht
Mijn review is gebruiks review, wat n heel ander type review oplevert dan de cijfertjes en meet-reviews. Ik game niet, zit niet 300 mtr onder de grond in t donker getallen te verzamelen en naar een micromilimeter blooming te zoeken..
Pluspunten
- Kijkhoek voor va (pc staat naast tv 180gr)
- Uiterlijk, strak zwart
- 0 blooming onder huidige update
- Beeld en geluid (theater eq 0 0 0 -8 2 3 3)
- Afstandbediening met cijfers
- Energy verbruik laagste in zn soort 85w
- Motion (custome j 1 / 2 )
Minpunten
- Merk moet zich nog bewijzen
- Geluid moet getweaked worden
De 75inch u7q pro EU heeft va paneel,
Ik had ips, het is mij meer dan meegevallen kwa kijkhoek. Beeld wordt niet donker, kleurintensiteit neemt heel geleidelijk iets af onder 30/45gr+ hoek.
Zie savonds geen blooming , halows etc. en zwart is echt pik zwart.
24 hertz film beeld, 50+ hrtz sport/tv, loopt soepel, motionsetting: custom j/b 1/2
Geen soapeffect, of overdreven blacksmearing etc waargenomen. (Localdimming medium)
Hdr ziet top, maar heb dit maar kort kunnen testen, Sdr is nog steeds de consumenten norm.
Verschil met usa versie 1800 dimmingzones 3000 peakbrightness// EU 650dz 2000 pb
Dit verschil ga je waarschijnlijk niet zien.
A De aansturing van de EU is vrij goed
B De getallen van usa zijn niet haalbaar met gewoon content. Wel met demos en testmateriaal.
Vidaa besturing werkt vlot, ik heb media box, dus als r al reklame is, dan ga ik die niet zien.
Casten werkt ook prima van foon naar tv.
Tv herkent pc, kortom chroma 444 ondersteuning tbv PC (tv = evt monitor)
4 snelle hdmi aansluitingen.
Upscaling, is goed, veel ouder content ziet gewoon prima.
Beeld cinema/filmmaker is kleurecht.
Ik game niet op tv, kan daar weinig over zeggen.
Scherm reflectie, is ,,ok,, coating is ,, hisense anti reflectie,, wat dat ook moge wezen, het is iig geen spiegel. En hij kan heel helder. De zonnebril kan op ))
Uiterlijk strak, stoer, geen afleiding van zilveren premium randjes, geen geld verspilling voor ultra ultra dunne lijst (dat zie je toch niet van afstandje)
Superzuinig met sdr keur op 85 watt (in paktijk ca 80/120w) De 65inch geeft ook aan 85 watt, dat is opmerkelijk. Iemand een idee hoe dat kan?
De poot past ook mooi ,, is plastic afdekking,, bla bla... Dit zie je al niet meer van 20 centimer en staat ook mooi.
Good luck👊