Bose QuietComfort Ultra Headphones (2de gen) (Zwart) Review
23 december 2025, laatste update op 23 december 2025, 123 views
Rapporteer
Product gekocht
Bijna perfect, maar de multipoint is zo slecht dat het voor mij een deal breaker is.
Pluspunten
- Comfort
- ANC
- Design
- Geluid
Minpunten
- Flinke white noise in "aware" modus
- Multipoint switched niet zoals het hoort
3 van 5 sterren (Voldoende)
Na een teleurstellende ervaring met Sony, dit flagship product van Bose geprobeerd. Comfort is fantastisch en de ANC ook.
Met ANC aan is er hoorbare white noise. Meer dan Sony heeft. Met muziek aan valt dat wel weg en is het acceptabel. Echter in de "Aware" modus is de white noise echt heel erg merkbaar, ook tijdens het beluisteren van muziek. Dat viel mij enorm tegen. Eerlijk gezegd zou ik dat geaccepteerd hebben als de multipoint niet zo waardeloos was.
Waar Sony en Bowers & Wilkons heel goed automatisch switchen met multipoint doet Bose dat niet. "Streaming active" blijft er op mijn Android telefoon staan. Een korte zoektocht online toont aan dat deze ervaring heel veel voorkomt, ook op Windows computers en Apple producten.
Dit was voor mij echt een dealbreaker aangezien dit een van de hoofdredenen voor een nieuwe hoofdtelefoon was. Kun jij zonder en vind je de white noise geen probleem, dan kun je niet beter krijgen. Maar voor deze prijs vind ik dit een dealbreaker.