€ 94,- bij Redable | Zakelijk
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

HP Ultra-Fast-Scroll Wireless Mouse 780M Review

22 december 2025, laatste update op 22 december 2025, 20 views Rapporteer

Deze HP-muis is erg fijn om te gebruiken. De muis ligt prettig in mijn hand en blijft comfortabel, ook na meerdere uren achter elkaar. Voor mensen met kleinere handen raad ik dit product minder aan omdat de muis duidelijk is gemaakt voor gemiddelde tot grotere handen. Ik gebruik de muis nu een paar weken en merk nog niets van de batterij. Dit betekent dat deze lang meegaat. Ik gebruik de muis via de USB-verbinding en ervaar geen vertraging. Mijn enige nadeelpunt is het aan- en uitknopje, dat erg klein is en lastig te bedienen zonder nagel.

Pluspunten

• Scrollsnelheid
  • Design
  • Veel functies

Minpunten

• Het aan- en uitknopje

Deze HP-muis is erg fijn om te gebruiken. Het design is strak en minimalistisch, wat ik persoonlijk het mooist vind. Over de scroll- en bewegingssnelheid ben ik tevreden.

Het scrollwiel heeft een handige functie. Bij lang scrollen verandert het automatisch van stand, zonder dat je op een knop hoeft te drukken. Het scrollwiel aan de zijkant is erg handig wanneer je snel van links naar rechts moet bewegen in documenten zoals Word of Excel.

Heb jij ook een HP Ultra-Fast-Scroll Wireless Mouse 780M?