Pokémon Legends: Z-A, Switch 2 Review
21 december 2025, laatste update op 21 december 2025, 44 views
Rapporteer
Product gekocht
Pokemon legends ZA is een leuk spel om te spelen... Maar het is een gebrekkig product as een geheel dat zeker langer in de oven moest bakken.
Pluspunten
- Interessante active gameplay
- Een redelijk goed verhaal voor pokemon
- Pokemon animaties
Minpunten
- Meh Textures op een best wel naakt map
- Grotendeels stijfe cutscenes
Pokemon legends ZA is een goed spel as je focus op alleen de gameplay en misschien de verhaal, maar als een geheel product is het een neer getrokken door een berg van onder gekookt keuzes.
Gameplay: is new en fris en veel meer dynamisch dan pokemon legends Arceus poging. Met een heel nieuw systeem dat is in real time.
Visuele: van een texture & model perspectief is het niks special en in sommige categorieën, plat. het is om eerlijk te zijn niet verrassend omdat de spel ook op the switch zit, dus het is meer een switch game op de switch 2, een console dat is gemaakt in 2017.
Karakter kleding: het is net zoals in Pokemon XY, veel keuzes met veel variatie tussen kledingstukken.... Als je een meisje bent. Het is zeker een klein issue dat ik heb, maar er zijn er echter niet veel puur mannelijke kleding opties voor de gasten. Ze zijn meestal gender neutraal of super vrouwelijk. Het is dubbel zo erg met de haarstyling, waar je onafhankelijk alle hairstyles van bijde mannen en vrouwen kan kiezen, MAAR de gasten hebben alleen 4 goede keuzes terwijl de rest lang vloeiend haar zijn of gewoon meer vrouwelijke styles.
Animaties: de Pokemon zien er voor de eerst keer wat levendiger uit in beweging, met animaties voor slapen, vrolijkheid en de meest belangrijk aanval animaties. Alle pokemon hebben nu allemaal teminste 3 unieke aanval animaties, terwijl sommige 4, 5 of meer hebben afhankelijk van hun moves.
Inhoud: de spel is ongeveer 40 uur lang van begin tot ende als je redelijk snel speelt voor de eerst keer, maar het kan helemaal naar 55 uur gaan als je alles wilt doen.
DLC: half van het voelt dat het in de spel most zijn van dag 1 of via gratis updates, er zijn veel quests in de DLC dat de basis spel kon verbeteren en het voelt echt dat deze DLC gewoon bij het basis spel hoorde. Een kleine voorbeeld zijn de hoeveelheid npc's op de map, omdat de DLC veel missies bij toevoeg ziet de stad veel voller uit.
Dit DLC is in zijn totaliteit goed, maar niet voor de prijs. Zelfs als je ZA al leuk vond zou ik het alleen aanraden als je veel geld heb of als je de spel erg leuk vond, maar ik zou het helemaal niet aanraden als je het middelmatig vond of voor de andere 85% omdat de prijs ongelooflijk dom is.
Als ik meer specifiek kon zijn zou ik de spel een 3.8~4.2 geven afhankelijk aan hoe ik voel momenteel.