€ 194,- bij bol Plaza
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

Linksys Velop Pro 6E, 3-pack Review

20 december 2025, laatste update op 20 december 2025, 20 views Rapporteer

Hoe ze dit product de term pro durven te geven snap ik echt niet

Pluspunten

• Vormgeving

Minpunten

• Niks pro aan
  • Geen Vlan support
  • Brakke app
  • Brakke en beperkte web interface
  • Snelheid wifi

2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb deze set gekocht ter vervanging van mijn TP-link Deco M4R omdat ik de stap naar Wifi 6 wilde maken en dus ook op snelheid gebied wat vooruitgang wilde maken. De nodes zitten allemaal bekabeld aangesloten.

Vergeleken met de setup van de Deco is dit echt een draak van een setup. Nodes die je dicht bij elkaar moet zetten terwijl ze gewoon bekabeld aangesloten zijn, app die voortdurend vast loopt, settings die je in de webinterface wel hebt en in de app niet, alles is tergend traag en ik heb tot op heden de “pro” van dit product nog niet gevonden.

Sure, ik had beter onderzoek moeten doen want ze blijken geen VLAN support te hebben… dat had je gewoon netjes bij de Deco en routers uit het jaar stillekes ondersteunen dat ook gewoon dus een “Pro” router als deze zou dat toch ook makkelijk moeten kunnen zou je denken. Hierdoor heb ik het modem van míjn ISP weer aan moeten sluiten om überhaupt verbinding te maken.

ik verbaas me over het feit dat de router zo makkelijk de verbinding verbreekt als je iets simpels als een IP adresreservering instelt of andere zaken wijzigt.

Kortom, ik ben blij dat ik ze voor een prikkie hebben kunnen scoren anders had ik het nog veel zuurder gevonden.

Verwacht je wat meer van een router? Blijf dan vooral heel ver weg van dit product want je kan echt bar weinig instellen.

Heb jij ook een Linksys Velop Pro 6E, 3-pack?