€ 2.299,- bij Megekko
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W (Qwerty toetsenbord) Zwart Review

19 december 2025, laatste update op 19 december 2025, 37 views Rapporteer

- Ik heb model met 64GB ram (GZ302EA-R9641TB) in VS besteld bij ExcaliberPC. Laten bezorgen met Fedex thuis in NL. Omdat in Nederland/EU geen 64GB/128GB modellen worden verkocht. 32GB is niet voldoende future proof daarom 64GB model gekozen. Let op geen garantie in EU. Voor garantie dien ik het te versturen naar de VS.
- Snel/stil
- Gelukkig met X64 cpu. Snap niet waarom mensen een ARM cpu in hun Surface pro willen. Als je dat wil koop je toch een iPad of Android tablet. Veel software wordt met ARM onder Windows niet ondersteund. Bijvoorbeeld eGPU werkt niet met ARM. Veel Steam community MOD's, plugins voor OBS studio en KODI en andere applicaties zijn niet beschikbaar voor ARM of werken slecht
- Turbo mode alleen met Asus stroom adapter want is meer dan 100W nodig. Standaard performance mode werkt via USB4 met max 100W dus kan met de juiste powerbank

Pluspunten

• Heel erg snel
  • Blijft goed koel
  • Maakt niet te veel geluid bij gaming
  • Gaming in compact formaat
  • Gelukkig X64 cpu en niet ARM64 cpu
  • Stevig aluminium behuizing
  • Keyboard is net zo goed als dat van Surface Pro

Minpunten

• Batterij snel op
  • USB4 PD3.0 maximaal maar 100w opladen
  • in NL maximaal 32GB model te koop
  • Zwaarder dan concurrenten Surface Pro en reguliere tablets

Extra info: Ik heb meteen de 1TB SSD gekloond naar een 2TB SSD(Corsair MP600 MINI) nog voor de 1e opstart en windows installatie. SSD klonen is beter voordat je start met windows installatie. Ik heb hier 3 partities op gemaakt 1 voor Windows 11, 1 voor Bazzite OS, 1 voor gedeelde Steam game library tussen windows en bazzite.

Heb jij ook een ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W (Qwerty toetsenbord) Zwart?

Let wel op dat gebruik i.c.m. USB-C zorgt voor een extra belasting op de batterij. Dit komt doordat de Z13 geen USB-C Passtrough ondersteunt. De gezondheid van je batterij gaat hard achteruit als je dit te veel doet.