HP Victus 15L Gaming Desktop TG02-0125ng Review
5 december 2025, laatste update op 5 december 2025, 5 views
Rapporteer
Product gekocht
Dit is eigenlijk gewoon een office kast, is overal aan te zien. Lijkt ook alsof HP heel wat voorraad nog had.
Deze Victus werkt leuk, snel, maar bij zwaardere games is het niet veel soeps aangezien er slechte koeling is. Alleen al de behuizing, maar een kwart aan 1 kant heeft een ventilatierooster, vind ik nog steeds raar.
Dit moet een gaming PC zijn, maar ze lijken de koeling half vergeten.
Dit is meer zoals het ding er ook uit ziet, ook van binnen, gewoon een office PC. Goed voor dingen als video's, bewerking, maar niet voor echte gamers helaas.
Heb het zelf ook weggedaan na korte tijd, het is gewoon geen echte game pc, dus toch afgevallen voor mij helaas, want verder gewoon OK.
Pluspunten
- Coole RGB in de vorm van een V en instelbaar
- Goeie prijs
- Zeer compact, makkelijk mee te nemen
- Office PC uitstraling met vleugje gaming uitstraling
Minpunten
- Kan snel te warm worden bij gaming
- Zeer weinig ruimte in de kast zelf om echt iets te veranderen behalve GPU
- Lijkt alsof HP nog veel oude office kasten op voorraad hadden
- Slechte koeling
2 van 5 sterren (Slecht)
Ik heb toch maar 2 sterren gegeven omdat de Victus 15L zich doet verkopen als echte gaming pc, wat het niet is puur al om de koeling.
Zelf heb ik dit ding voor een zacht prijsje overgenomen, maar wat een teleurstelling (als gamer) uiteindelijk. Ik had al mijn twijfels gezien de kast alleen al, maar heb het gekocht wat dom was van mij.
De kast zelf, is niet geschikt om echt aan te kunnen passen met o.a. GPU's die wat groter zijn, moederbord, geheugen. Het is zo krap allemaal.
Ik voelde me ook best genaaid omdat het echt verkocht wordt als gaming pc, maar dat is het niet wat mij betreft.
Ik zou het niet aanraden voor gaming, ongeacht de specs. Ik snap ook nog steeds niet waarom HP dit zo maakt, vooral de koeling, ventilatie pffffff.
Jammer. Had van HP echt meer verwacht.