Kuno Smart Ring Maat #10 Zwart Review

2 december 2025, laatste update op 2 december 2025, 10 views Rapporteer
Product gekregen 0

Ik heb deze ring voor mijn verjaardag gekregen, maar heel snel weer teruggestuurd.

Pluspunten

• Mooie uitstraling

Minpunten

• Ring was al gekoppeld met ander apparaat
  • Geen klantenservice
  • Fel licht
  • Merkloze troep

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Voor de aanschaf van de ring uitgebreid gekeken naar beoordelingen en websites die het artikel beschreven. Deze geluiden leken allen positief. De ring was heel lang niet leverbaar, dus we hebben een tijdje gewacht. Het contact in die periode was goed. Uiteindelijk, na lang wachten, kwam de ring binnen en daar begon de verrassing:

De ring was verpakt in merkloze verpakking (doos) en ook de handleiding had geen branding erop. Ik vond dit vreemd, het voelde een beetje als een welbekende Chinese groothandel.

Na de testomgeving van de app te hebben gebruikt (die ook geen directe link heeft met het product), wilde ik de ring koppelen aan mijn zojuist aangemaakte account. Hier ging het fout... De ring was namelijk al gekoppeld aan een ander account en dit kon ik als gebruiker niet zelf omzetten. Dat voelde niet goed. Ik heb een berichtje gestuurd naar Kuno Fit om mijn probleem aan te geven met het verzoek of zij de koppeling konden verwijderen. Tot op de dag van vandaag is hier nog geen reactie.

Mijn onderbuik begon steeds harder te roepen en ik ben nogmaals gaan kijken naar alle artikelen en recensies. Toen kwam ik erachter dat bijna alle artikelen zijn geschreven nadat zij het product hebben ontvangen in de vorm van een samenwerking. De positieve recensies zijn allemaal in dezelfde periode geplaatst en de website van Kuno Fit staat vol spelfouten. Daar zit een aardig luchtje aan... Omdat de ring voor mij nog steeds onbruikbaar is, zal ik gebruikmaken van het herroepingsrecht.

Na lang zoeken, stuitte ik op de voorloper van Kuno Fit. Daar lijken "echte" reviews te staan over de organisatie, die lang niet zo positief zijn als de enkele recensie die je op tweakers vindt.

Mijn advies: koop deze ring niet ;)

Heb jij ook een Kuno Smart Ring Maat #10 Zwart?