ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC Edition 16GB GDDR6 Review
30 november 2025, laatste update op 30 november 2025, 18 views
Rapporteer
Product gekocht
Ik wilde updaten van een 3060, en zat al een tijdje naar AMD te kijken. Deze kaart kwam op het juiste moment voor de juiste prijs langs en aangezien ik de verwachting heb dat videokaarten in 2026 weleens een stukje duurder konden worden kon ik het niet laten om hem te kopen. ( iets met geheugen chips). Kaart heeft geen onnodige fratsen zoals rgb ed en de 8 pins aansluitingen maken het voor mij een fijne kaart. Ook is deze kaart iets compacter dan andere uitvoeringen van de 9070xt. Prestaties op 4k zijn een stuk beter dan met de 3060 en de kaart is ook stiller dan de 3060. Ben zeer te spreken over de kaart en hoop er weer een flinke tijd mee voor uit te kunnen.
Pluspunten
- geen RGB
- 8 pin connectie voor stroom
- 3 jaar garantie
Minpunten
- stroom verbruik kan wat hoog zijn