ASUS ROG Swift OLED PG32UCDMR Review
29 november 2025, laatste update op 30 november 2025, 22 views
Rapporteer
Product gekocht
Wat een kneiter van een scherm! Na het voorzichtig uitpakken en aansluiten op de pc opstarten maar. Beeld was meteen geweldig qua paneel. Nooit 4k oled op pc gehad maar wat een verschil moet ik bekennen. Momenteel wel nog aan het stoeien met de settings voor in de kamer zelf. Is een mix van heel licht overdag naar vrij donkere setting in de avonduren. Ook het verschil met kantoorwerk en gamen moet ik nog uitzoeken. Zijn best wel wat zaken die je kunt instellen. Bottomline, dit had ik eerder moeten doen haha.