Spire Blackfin HD05040B Review
Deze harde schrijf koelers zijn makkelijk te installeren en passen op elke normale hardeschrijf (geen laptopschrijven). Koelt goed, alleen de twee kleine fans zorgen voor erg veel lawaai. Zijn daarentegen wel weer goedkoop. Als je alleen gament met je pc dan is lawaai niet zo erg, maar voor een office pc of andere taken zou ik dit niet aanraden. Dus kopen als je een goedkope koelings oplossing nodig hebt voor je hardeschrijven en je gament alleen, niet kopen als je je pc gebruikt voor office taken of andere dingen. Lawaai is erg storend, maar bij gamen met geluid heb je daar dus geen last van.
Pluspunten
Koelt goed voor goedkope prijs. Past op elke harde schijf.
Minpunten
Twee kleine fans zorgen voor veel lawaai.
Beoordeel deze review:
Zou je misschien wat temps kunnen geven zodat we weten wat je bedoelt met "koelt goed"?
herrie:
trek de draaden los en zet ze op 5 of 7V?
trek de draaden los en zet ze op 5 of 7V?