€ 148,66 bij Proshop.nl

ASUS TUF Gaming B650M-PLUS WIFI Review

29 november 2025, laatste update op 29 november 2025, 2 views Rapporteer

Het bord is stevig, werkt stabiel met mijn Ryzen 7 9700X en de BIOS is overzichtelijk. Er zijn genoeg aansluitingen en de M.2 opties maken het systeem lekker toekomstgericht. Pluspunten: stevige bouw, stabiele prestaties, moderne functies. Minpunten: de prijs ligt wat hoger en drivers of fan instellingen vragen soms wat extra tijd.

Pluspunten

• Prijs
  • Goede kwaliteit
  • Compact
  • Cleane look voor non rgb build

Minpunten

• Alleen via BIOS zijn fans instelbaar
  • Drivers

De ASUS TUF Gaming B650M PLUS WIFI voelt vanaf het eerste moment degelijk en betrouwbaar. De installatie ging zonder gedoe en de BIOS is overzichtelijk, wat fijn is als je snel een stabiel systeem wilt opzetten. In combinatie met mijn Ryzen setup werkt alles soepel, ook bij zwaardere taken. De vele aansluitingen en M.2 slots geven genoeg ruimte om het systeem later uit te breiden, wat het een toekomstbestendige keuze maakt. De bouwkwaliteit is echt een pluspunt, net als de stabiele prestaties en moderne functies die je in deze prijsklasse niet altijd ziet. Enige minpunten zijn de wat hogere prijs en dat drivers en fan instellingen soms wat extra tijd kosten.

Heb jij ook een ASUS TUF Gaming B650M-PLUS WIFI?