€ 149,- bij Azerty

MSI MPG CORELIQUID P13 360 Zwart Review

27 november 2025, laatste update op 27 november 2025, 6 views Rapporteer
Product gekocht 0

Fraaie koeler met makkelijke installatie.

Pluspunten

• Fans zijn pre-installed
  • Redelijk lange slangen
  • Fans ARGB
  • LCD
  • Makkelijke installatie (mbv instructies)
  • Kabels verwerkt in de slangen
  • Koelpasta bijgeleverd
  • Stil

Minpunten

• Geen handleiding meegeleverd, staat wel op site
  • Adapter voor EZ connect is kort
  • standaard LCD opties zijn summier in MSI center
  • Voor AMD zit er geen mounting backplate bij (die van moederbord gebruiken, ik was m kwijt)

Van de week deze koeler gekocht in de sale met nog een paar acties van MSI en Azerty erbij, waaronder dus een actie met het schrijven van een review.
De installatie van de koeler is echt een breeze, ik had niet verwacht dat alles zo goed zou passen.
Na de installatie van MSI center werkt de LCD'tje meteen, al zijn de standaard opties echt heel limited. LCD'tje kan fungeren als 2e scherm, dus je kan het zover customizen als je wilt, als je daar een beetje handig mee bent dan.
Fans zien er nice uit, de pomp met het LCD'tje ook. Hierbij zit ook een afwerkplaatje voor de bouten, maar deze bedekt ze niet helemaal. Is er makkelijk op te zetten (magnetisch, d'r op hangen en klaar)
De slangen zijn lekker flexibel dus je loopt niet te klooien dat de boel alle kanten opgaat als je de koeler aan het installeren bent.
Over de prestaties kan ik momenteel niet veel zeggen want ik heb m net, maar d'r staat een mooie review op Tweakers, vanuit Tweakers.
De originele prijs is best flink, maar voor een zeg €150 is het het zeker waard.

Heb jij ook een MSI MPG CORELIQUID P13 360 Zwart?