€ 14,95 bij Amazon.nl

Logitech M240 Zwart Review

27 november 2025, laatste update op 27 november 2025, 14 views Rapporteer

Prima product, werkt goed met een mac in combinatie met bluetooth

Pluspunten

• Prijs
  • Compact
  • Bluetooth
  • Prima kwaliteit

Minpunten

• Waarom zit er een gaatje voor een dongel in?

Prima product voor de prijs; ik kocht hem bij de lokale MM in een aanbieding en betaalde een paar euro meer dan online, maar had hem wel meteen in mijn handen.

Dit is een muisje uit de serie kleine dingen die je makkelijk meeneemt, en dat is ook precies de reden dat ik hem kocht: Makkelijk mee te nemen, en heeft bluetooth wat bij mijn nieuwe macbook air past, die immers maar 2 usb-c poortjes heeft wat vraagt om BT apparaten.

Het is een muisje, doet het goed in combinatie met de mac, doet het goed op willekeurige oppervlaktes. Het muisje maakt geen klik geluiden bij klikken, maar dat vind ik wel fijn, je voelt de kliks wel goed. Hij heeft ook een muiswieltje. Ik gebruik op de mac een tooltje, Mos, om het wieltje en de trackpad apart in te stellen (...) want dat kan niet zonder. Afijn, dan werkt het wieltje dus ook prima. :)

Duidelijk wel dat de mal van de vorige serie is gebruikt, er is een gat voor een dongeltje onder het muisklepje. ;)

Op de foto met mijn Elecom Huge (zie andere reviews) die hier op het buro ligt naast een Keychron v10 (weer een andere review).

Al met al ben ik best blij met dit apparaatje als muis voor niet-thuis.

Heb jij ook een Logitech M240 Zwart?