Plugwise Anna 24V Review
22 november 2025, laatste update op 22 november 2025, 19 views
Rapporteer
Product gekocht
De Plugwise Anna bevalt me erg goed, erg tevreden met dagelijks gebruik van de thermostaat.
Ik had initieel wat problemen met de installatie, maar de support van Plugwise heeft me erg verder goed geholpen. De Anna wilde OpenTherm niet herkennen via de auto detect optie.
De koppeling met home assistant werkt bijzonder goed, enige wat misschien een beetje vreemd is dat hier meer proces info beschikbaar is dan in zijn eigen web en app omgevingen. Ben wel blij met de extra info die uit de OpenTherm communicatie wordt opgehaald.
Pluspunten
- Web interface
- Home Assistant integratie
- Alle features via lokale netwerk
- Gebruiksgemak
- Installatie gemak
- Support
Minpunten
- Web interface heeft niet alle parameters die in home assistant beschikbaar zijn