Sony Inzone H9 II Zwart Review
20 november 2025, laatste update op 20 november 2025, 16 views
Rapporteer
Product geleend
De Sony INZONE H9 II is een supercomfortabele en krachtige headset die echt een stap extra zet qua ervaring.
Pluspunten
- 360 Geluid
- Geheel af te stellen
- Comfortabel te dragen
Ik gebruik de Sony INZONE H9 II nu een tijdje en ik ben echt onder de indruk. Het eerste wat me opviel is hoe licht en comfortabel hij zit. Zelfs tijdens langere gamesessies heb ik geen last van drukpunten of warme oren, iets waar ik bij andere headsets vaak wél tegenaan liep. Ook de grote knop op de headset voor het muten van de microfoon is echt heel erg fijn.
Wat voor mij écht het verschil maakt, is de combinatie van de noise canceling en het indrukwekkende geluid. Zodra ik hem opzet, word ik volledig afgesloten van de wereld om me heen en hoor ik alleen nog de game. Explosies, voetstappen, omgevingsgeluidem, alles klinkt super strak en helder, waardoor ik echt meer in de game word gezogen. Via de headset is de noise canceling ook uit te zetten.
Daarbij kun je de headset helemaal naar je eigen voorkeur afstellen via de app. Equalizer, geluidsprofielen, noem maar op. Het is allemaal makkelijk aan te passen. Dat maakt hem net even persoonlijker.
En dan het 360 Spatial Sound: dat is serieus game changing. Je hoort precies waar geluid vandaan komt, wat niet alleen vet klinkt, maar ook helpt tijdens competitieve games. Ik betrap mezelf er vaak op dat ik sneller reageer omdat ik geluiden veel nauwkeuriger kan plaatsen.
Als ik dan al een nadeel moet noemen, is het de prijs. Die vind ik zelf wat aan de hoge kant.