€ 284,70 bij bol

Harman Kardon Go + Play 3 Zwart Review

16 november 2025, laatste update op 16 november 2025, 24 views Rapporteer

Prachtige Bluetooth speaker, ruimte vullend geluid dat erg zuiver klikt, subwoofer is erg goed al kan die bij sommige muziek wel een beetje overheersen gelukkig kan je in je telefoon of bijv Spotify een equalizer toepassen waardoor de speaker op z’n best klinkt.

Pluspunten

• Bouwkwaliteit
  • Design
  • Geluid

Minpunten

• Mist eigen equalizer
  • Geen opbergplek voor oplaadkabel

Prachtige speaker die een goed krachtig en zuiver geluid biedt. De bouwkwaliteit is zeer degelijk en voelt zwaar aan( niet geschikt om ergens mee te nemen). Subwoofer is zichtbaar aan de onderkant, dit kan misschien een aandachtspunt zijn waardoor je hem beschadigt als je niet voorzichtig bent.

Vergeleken met de Go+Play 2.0 wireless is deze nog krachtiger ( misschien wel te krachtig voor sommige ruimtes ) 100w rms vs 160w rms, maar ik denk persoonlijk dat, dat vooral komt door de toegevoegde subwoofer. Hij kan in sommige nummers overheersen maar is aan te passen via digitale equalizers op mobiele apparaten. De tonen zijn goed hoorbaar (ook voelbaar). Zorg voor een stabiele ondergrond anders zou hij wellicht kunnen gaan trillen.

Accu is prima misschien wat te klein voor hedendaags maar voor ons meer dan genoeg.

Ik zou deze speaker adviseren aan mensen die zoeken naar een instap premium segment home Bluetooth speaker, maar wel weten hoe ze een equalizer moeten aanpassen.

Heb jij ook een Harman Kardon Go + Play 3 Zwart?