Gigabyte AORUS GeForce RTX 5070 Ti MASTER 16G Review
9 november 2025, laatste update op 9 november 2025, 26 views
Rapporteer
Product gekocht
De prijs was fors maar je krijgt er wel wat voor terug. De grootte van de kaart is echt indrukwekkend. Hij is wel zwaar maar wat verwacht je ook met zulke dikke koeling. Hij straalt echt premium kwaliteit uit en dat mag je ook wel verwachten. Leukste is de 16G Vram waar iedereen het over heeft want dat ben je nodig voor future proof builds.
Pluspunten
- Robuust gebouwd
- Strak en stoer design
- Dikke koeling
- Goed verpakt
Ik heb na veel wikken en wegen toch de keuze gelegd op deze gpu. De grootste reden is dat ik de 5080 te duur vond voor maar 10% prestatie winst. Zodra je de doos opent valt je wel op dat ze het goed hebben verpakt helemaal in het foam kan geen kant op. Wanneer je hem uit de doos haalt valt je ook wat op en dat is de grootte van deze kaart dat is echt inmens. Met zijn 2 kilo is het ook wel een klein monster maar daar voor hebben ze er een gpu bracket bijgeleverd. Maar dit bied ook iets goed en dat is zware koeling. Dit noemen ze hun windforce 3x koelsysteem drie grote fans die tegengesteld draaien om turbulentie te verminderen, daar aan gekoppeld zit de grote vapour chamber voor goede temperaturen bij zware belasting. Hij heeft leuke RGB en een klein schermpje waar je bijvoorbeeld gifjes op kan laten afspelen of je temperatuur bekijken. Met 3 displayports en 1 hdmi port kan je meerdere schermen aansluiten en gamen op 1440p en 4k. Dit was ook 1 van de redenen dat ik hem gekozen heb want als ik later mijn simrig wil uitbreiden dan is dit geen enkel probleem. Ik ben erg benieuwd wat hij mij gaat brengen en misschien dat ik dan wel een update geef op deze review. Tot nu toe goede verwachtingen.