€ 305,99 bij NBB.com

Gigabyte X870E AORUS ELITE WIFI7 Review

8 november 2025, laatste update op 8 november 2025, 12 views Rapporteer
Product gekocht 0

elke game pc dat ik voor me zelf heb gebouwd bouw ik met een gigabyte moederbord van wege de prijs kwaliteit verhouding en omdat ik erg van extra rand apparatuur ben denk hierbij aan extra fans of rgb controler en vooral ook extra schijven aangezien ik ook redelijk wat programmeer.

Pluspunten

• goede kwaliteit
  • prijs kwaliteit verhouding
  • aansluiting's mogelijkheden

Minpunten

• 2 verschillende kleuren koelpads voor m.2

veder is de bios erg duidelijk en overzichtelijk en erg makkelijk te begrijpen inclusief de fan speed die je daar kan aanpassen maar ook dat kan je met de software van gigabyte doen.

de software die je er bij hebt is erg makkelijk vooral na de eerste keer installeren aangezien je daar alle drivers in 1x kan updaten inclusief de bios daarbij kan je daar ook alle rgb aanpassen en zoals eerder benoemd de fan speed, erg makkelijk en simpel programma voor alles wat je nodig hebt.

Heb jij ook een Gigabyte X870E AORUS ELITE WIFI7?