Jura E8, Midnight Silver (ED) Review
6 november 2025, laatste update op 6 november 2025, 19 views
Rapporteer
Product geleend
Het koffieapparaat ziet er modern uit en past goed in mijn keuken.
De machine maalt de bonen vers, en dat vind ik lekker ruiken. Ook het melkschuim is mooi stevig. Schoonmaken gaat gemakkelijk, want het apparaat spoelt en reinigt veel automatisch.
Ik vind het fijn dat ik de sterkte, het aantal milliliters en temperatuur zelf kan instellen.
Het doornemen van de gebruiksaanwijzing kost in het begin wat tijd, maar daarna weet je al snel hoe het apparaat werkt.
Pluspunten
- Fijne koffiemachine
- Heerlijke koffie
Minpunten
- Doornemen van handleiding kost enige tijd, maar dat is logisch
Het koffieapparaat ziet er modern uit en past goed in mijn keuken. Het is eenvoudig in gebruik. Binnen korte tijd en een paar klikken op het scherm kies ik de koffie die ik wil. De sterkte kan je steeds instellen, maar je kan ook een profiel aanmaken.