Gigabyte B850 AORUS ELITE WIFI7 Review
4 november 2025, laatste update op 4 november 2025, 9 views
Rapporteer
Product gekocht
Mooi en solide moederbord met een agressieve, zwarte look en voldoende aansluitingen. Firmware-update en drivers werken vlekkeloos, en voor mijn behoeften biedt deze B850 meer dan genoeg. Jammer dat er geen handleiding bij zit, de BIOS wat onoverzichtelijk is en dat Bluetooth soms hapert met mijn MX Master 3-muis. Verder een prima aankoop waar ik erg tevreden mee ben.
Pluspunten
- volledig zwart, met een agressieve en stijlvolle uitstraling
- firmware een drivers werken wel
Minpunten
- geen handleiding
- werk niet met MX Master 3 bluetooth
Ik heb deze B850 AORUS ELITE WIFI7 gekocht bij Azerty voor €219 en ben er tot nu toe erg tevreden over. Het moederbord ziet er geweldig uit: volledig zwart, met een agressieve en stijlvolle uitstraling. De bouwkwaliteit is uitstekend – het geheel voelt solide aan – en er is een prima aantal aansluitingen aanwezig.
Het bijwerken van de firmware ging verrassend eenvoudig en de meegeleverde drivers werken zonder problemen. Voor mijn gebruik heb ik geen grote uitbreidingsvereisten, dus deze B850 past perfect bij mijn setup.
Minpunten zijn er ook: er wordt geen handleiding meegeleverd, wat voor minder ervaren gebruikers onhandig kan zijn. Een ander nadeel is dat mijn MX Master 3-muis via Bluetooth na een tijdje haperend reageert, terwijl deze op een oudere pc perfect werkt.
Over het algemeen echter een zeer goede aankoop – solide prestaties, strak design en een goede prijs-kwaliteitverhouding.