Jura E8, Midnight Silver (ED) Review
4 november 2025, laatste update op 4 november 2025, 29 views
Rapporteer
Product gekocht
Onze oude jura Ena 4 was aan vervangen toe. Dus de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe jura. Omdat mij vrouw graag haar Latte macciatto moest het wel een model worden met een melkschuim functie. Uiteindelijk voor de Jura E8 gekozen.
Vanaf het eerst kopje koffie heb je al een perfecte koffie.
Natuurlijk was het voor ons makkelijk aangezien wij al een Jura koffie machine ervoor hadden de instelling waren bijna 1:1 over te nemen.
Heerlijke mooie volle koffies met veel karakter, mooie schuimlagen en vooral een stille machine.
Overal een hele prettige machine vanaf begin een goed kopje koffie mee te zetten. Heel handig in gebruik en een handig keuze menu met kopjes aan de zijkant van je scherm. Beter dan de vorige touchscreens !
Enige nadeel vond ik dat het water reservoir best groot is en niet handig onder een kraan te plaatsen is.
Pluspunten
- Prijs/kwaliteit
- Gebruiksvriendelijk
Onze oude jura Ena 4 was aan vervangen toe. Dus hetvwad de hoogste tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe jura. Omdat mij vrouw graag haar Latte macciatto moest het wel een model worden met een melkschuim functie. Uiteindelijk voor de Jura E8 gekozen en daar hebben wij geen spijt van !
Vanaf het eerst kopje koffie heb je al een perfecte koffie.
Natuurlijk was het voor ons makkelijk aangezien wij al een Jura koffie machine ervoor hadden dus de instelling waren bijna 1:1 over te nemen.
Wat wij ook handig vinden was het opvang bak voor zowel de restant van de koffie als het spoelwater wat erg groot is en makkelijk afwasbaar is dus niet eindeloos schobben om alles netjes te krijgen.
Over schoonmaken gesproken, superhandig die schoonmaak bakjes die je vult met water en tabletten en het apparaat reinigt zichzelf. Geen geklieder met opvang beker en er net niet onder passen en elke keer halverwege moet leeg maken om het programma af te maken.
Overal een hele prettige machine om vanaf begin een goed kopje koffie mee te zetten. Heel handig in gebruik en een handig keuze menu met kopjes aan de zijkant van je scherm. Veel beter dan de vorige touchscreens !