€ 179,- bij Azerty

ASUS ROG Strix B650-A GAMING WIFI Review

4 november 2025, laatste update op 4 november 2025, 22 views Rapporteer
Product gekocht 0

Mooi en degelijk moederbord dat eenvoudig te installeren was. Alle functies werken goed en het systeem draait stabiel. Enige minpuntje is dat de ethernet-aansluiting bij mij niet werkte, maar dat heb ik met een losse omvormer kunnen oplossen. Verder zeer tevreden!

Pluspunten

• Mooi design
  • Hoge kwaliteit

Minpunten

• Eternet aansluiting niet functioneel

Mooi en degelijk moederbord dat een kwalitatieve indruk maakt. De installatie verliep soepel en overzichtelijk, met een duidelijke indeling van aansluitingen en goed toegankelijke poorten. Alle functies werken naar behoren en het systeem draait inmiddels zeer stabiel, ook onder belasting.

Het enige minpuntje dat ik ben tegengekomen, is dat de ethernet-aansluiting bij mij helaas niet functioneel bleek. Dit heb ik uiteindelijk kunnen oplossen met een losse USB-naar-ethernetomvormer, waarna alles perfect werkte.

Ondanks dat kleine ongemak ben ik over het geheel genomen erg tevreden met dit moederbord. Het biedt veel waar voor zijn geld, is betrouwbaar in dagelijks gebruik en vormt een solide basis voor mijn systeem. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een stabiel en goed presterend bord!

Heb jij ook een ASUS ROG Strix B650-A GAMING WIFI?

Ik heb hem zojuist ook besteld. Alleen kwam hij aan met wat stukjes stront erop, wat ik niet zo prettig vond. Na het schoonmaken werkt het moederbord echter erg goed! Zeker een aanrader.