PrintAbout Huismerk Epson 104 (C13T00P340) Inktcartridge Magenta Review

3 november 2025, laatste update op 3 november 2025, 16 views Rapporteer

- Kleur klopt voor geen reet, slechte kwaliteit
- Printabout zuigt door moeilijk te doen over retourneren van nog verpakte cartridges
- Printabout zuigt omdat ze je graag willen doodgooien met nieuwsbrieven
- Bepaar tijd en dus geld, door ergens anders te kopen. Informatique ofzo (die doen in elk geval geen meuk bij de bestelling zoals Printabout en 123Inkt).

Pluspunten

• Goedkoper

Minpunten

• Totaal andere kleur

1 van 5 sterren (Waardeloos)
ik maak veel stickers en heb 2 Ecotank printers. Er zitten hier roze vlakken in en deze waren niet mooi roze maar meer wit met een vleugje roze. Vervolgens wil ik een retour aanmaken bij Printabbout, waar ik bewijs moet leveren dat het product niet voldoet. Voor de goede orde: ik wilde alle niet opengemaakte flesjes terug sturen. Deze zat immers al in de printer. Na een paar dagen heen en weer mailen mocht dit dan eindelijk. Ik werd aangemeld voor een nieuwsbrief terwijl dit niet eens mag als ik hier geen toestemming voor heb gegeven. Ik heb mij uitgeschreven en vervolgens krijg ik een paar dagen later weer mail of ik niet deze cartridges met 10% korting wil kopen, waarop ik maar heb gemaild dat ik helemaal nooit meer mail van ze wil ontvangen. Ik koop hier NOOIT meer en zeker niet deze waardeloze troep.

Heb jij ook een PrintAbout Huismerk Epson 104 (C13T00P340) Inktcartridge Magenta?