HP Omen Max 16-ak0995nd Review
3 november 2025, laatste update op 3 november 2025, 28 views
Rapporteer
Ik ben zelf geen grafisch ontwerper of hardcore gamer, dus deze laptop biedt eigenlijk méér kracht dan ik voor mijn dagelijks gebruik nodig heb. De laptop is uitgerust met een top-hardware, wat betekent dat 'zware' taken en games echt soepel lopen. Alles reageert snel, programma’s laden direct en het scherm is prachtig helder met vloeiende beeldverversing.
Pluspunten
- Hardware
- Prestaties
- Perfect voor gaming
- Scherm
Kortom: ben jij een professionele gamer, grafisch ontwerper, 3D-artiest of videobewerker, dan zul je héél enthousiast worden van de HP OMEN Max 16!
Wil je 'm gebruiken voor dagelijks gebruik zoals mailen, browsen, office en Netflix zou ik toch een andere laptop aanraden. Je betaalt in dat geval voor prestaties die je waarschijnlijk niet volledig benut. Bovendien is de HP OMEN Max 16 wat zwaarder en luidruchtiger dan lichtere laptops die meer gericht zijn op productiviteit, en minder ideaal als je veel onderweg bent of vaak zonder stopcontact werkt.