€ 893,75 bij bol Plaza

Samsung Galaxy Z Flip7, 512GB opslag Blauw Review

28 oktober 2025, laatste update op 28 oktober 2025, 19 views Rapporteer
Product gekocht 0

Mijn eerste telefoon met vouwbaar scherm. De eerste weken zie en voel je de vouw bijna niet, maar na enkele maanden begin je ze wel beter te zien en te voelen. Het buitenscherm is wel handig voor notificaties. Software van samsung, je bent ervoor of je bent er tegen. Er zit wat bloatware op , maar deze kan je via een adb script mooi verwijderen of verbergen. De batterij is sneller leeg dan verwacht en laad ook langzaam op. Fotos vallen mee, maar niet waauw. Ik zie het meer als een gadget, leuk ding om eens te hebben. Maar zou het persoonlijk niet als mijn dagelijks toestel kunnen gebruiken.

Pluspunten

• Buitenscherm
  • compact
  • goede prestaties
  • AI - foto verwerking

Minpunten

• bloatware
  • batterijduur
  • oplaadsnelheid

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Samsung Galaxy Z Flip7, 512GB opslag Blauw?

Ik ben wel benieuwd. De reacties over de batterijduur zijn best wisselvallend. Je geeft aan dat het tegenvalt. Bedoel je daarmee dat je gedurende de dag moet bijladen? En zit je veel op 5G of Wifi? Enig idee wat maakt dat je batterijduur tegenvalt? Ik overweeg zelf ook de aanschaf van de flip maar accuduur is wel een belangrijk punt, vandaar mijn vraag.
Ik zit vooral op 5g en als hij 's morgens om 7u 100% opgeladen is dan zit hij rond 22u op 5-10%. Voor mij persoonlijk valt het een beetje tegen. Ik heb wel de Flip intens getest de laatste maand. Als je deze normaal gebruikt zal de batterij mss wel mee vallen voor je. In vergelijking met de s25 , die ik ook een maand heb gebruikt is de batterij van de flip toch veel minder.