€ 2.749,- bij Megekko

MSI GeForce RTX 5090 32G SUPRIM SOC Review

23 oktober 2025, laatste update op 23 oktober 2025, 31 views Rapporteer
Product gekocht 0

Erg duur maar ook ongekend goed! Een ongelofelijk beest van een kaart met fantastische bouwkwaliteit.

Pluspunten

• Veel metaal gebruikt
  • Degelijk apparaat
  • Mooi uiterlijk
  • Bizar goede presaties

Minpunten

• Angst voor het smelten van de 12vhpwr conncetor

Ik gebruik de RTX 5090 Suprim nu al een tijdje, en wat een monster van een videokaart is dit! De prestaties zijn werkelijk verbluffend — of ik nu game in 4K op ultra-instellingen, video’s render of AI-taken uitvoer, de RTX 5090 Suprim doet het allemaal moeiteloos en blijft daarbij fluisterstil.

De bouwkwaliteit is fenomenaal, precies wat je mag verwachten van de Suprim-serie van MSI. Het koelsysteem is één van de beste die ik tot nu toe heb gezien — de temperaturen blijven laag, zelfs tijdens lange gamingsessies, en de ventilatoren hoor je bijna niet.

Ook het uiterlijk mag er zijn. De RGB-verlichting past perfect bij het stijlvolle design en geeft mijn systeem een fantastische uitstraling. De Suprim-software maakt het bovendien eenvoudig om prestaties, verlichting en ventilatorsnelheden naar wens aan te passen.

Qua prestaties zit deze kaart op een ander niveau. Alles draait vloeiend, ray tracing ziet er geweldig uit, en de framerates zijn absurd hoog — zelfs bij de zwaarste instellingen. Het voelt echt als de toekomst van gamen.

Kortom: als je op zoek bent naar het allerbeste op het gebied van prestaties, koeling en design, dan is de RTX 5090 Suprim dé ultieme keuze. Elke euro waard!

Heb jij ook een MSI GeForce RTX 5090 32G SUPRIM SOC?