Samsung Galaxy Tab S11 Ultra, Wi-Fi, 256GB opslag Grijs Review
22 oktober 2025, laatste update op 22 oktober 2025, 11 views
Rapporteer
Product geleend
Pittig geprijsd maar uiteindelijk lijkt het me de investering wel waard. Niet helemaakl geschikt voor onderweg, zeker wel ter vervanging van je laptop op een wat minder mobiele locatie.
Pluspunten
- Ontwerp erg mooi
- Hoge kwaliteit display
- Hoge kwaliteit geluid
- Ondanks extreem dun ontwerp voldoende stevig
- Samenwerking tussen Samsung devices
Minpunten
- Beetje groot voor gebruik onderweg
- Beetje aan de dure kant
Om te voorkomen dat ik een pittige investering doe waar ik later spijt van krijg had ik de kans om het apparaat een poosje te kunnen lenen. Vanzelfsprekend erg nieuwsgierig naar de mogelijkheden heb ik het apparaat direct na ontvangst geïnstalleerd. Dit gaat echt kinderlijk eenvoudig. Binnen no time heb je nagenoeg een kopie van alles wat je op je Samsung Smartphone hebt staan. Hier denkt Samsung echt goed mee met de gebruiker.
Als grafisch ontwerper gebruik ik de Galaxy Tab S11 Ultra vooral voor tekenen en schetsen. De S Pen werkt nauwkeurig en reageert direct, wat het tekenen echt plezierig maakt. In combinatie met mijn Samsung Galaxy-telefoon gebruik ik de tablet ook om foto’s te bewerken en bestanden naadloos te delen. De koppeling via SmartThings en Samsung Notes zorgt dat alles automatisch wordt bijgewerkt, wat veel tijd scheelt. Voor ontspanning is het scherm fantastisch en de speakers klinken krachtig. Het toestel is wat groot om mee te nemen, maar op mijn bureau is het een perfecte creatieve hub.
Omdat ik het apparaat heb geleend heb ik gebruik gemaakt van de mogelijkheid het apparaat terug te zetten in de fabrieksinstellingen. Mooie gelegenheid om dit ook eens te ervaren, ook dit verloopt vlekkeloos en wordt netjes vraag gestuurd begeleid. Ik ben er wel uit. Nog even doorsparen en dan, ondanks de prijs, toch maar overgaan tot de aanschaf van het apparaat. Even de komende periode van prijsontwikkelingen in de gaten houden (Pricewatch, Black Friday etc.) en op het juiste moment doorpakken. Tegen een iets aantrekkelijker prijs is een investering in dit apparaat voor mij zeer zeker de moeite waard.