€ 249,- bij Belsimpel

Huawei Watch GT6, 46mm, Grijs (Zwart) Review

16 oktober 2025, laatste update op 16 oktober 2025, 48 views Rapporteer

Super smartwatch voor het sporten!

Pluspunten

• Mooi design
  • comfort

Minpunten

• Huawei app niet ondersteund iin google store

Recent heb ik Huawei WATCH GT 6 46mm Zwart smartwatch in gebruik genomen en ik ben zeer ‘’happy’’ en eerlijk gezegd, heeft het mijn verwachtingen overtroffen. De Watch is na het unboxen makkelijk te koppelen met je telefoon. Eenmaal gedaan kan je hem in gebruik nemen en de app van Huawei installeren.

Wat opviel is dat de batterijduur erg indrukwekkend is in de afgelopen weken heb ik hem maar 1 keer moeten opladen. Wat superhandig is tijdens regen en zonneschijn, is dat het scherm erg helder is door het AMOLED-scherm, zelfs bij fel licht.

Als ik sport registreert hij alles precies, van hartslag tot GPS-route, vooral dit was voor mij super, zeker met het fietsen en hardlopen. Voor dagelijks gebruik is de smartwatch erg goed, want: hij zit lekker (niet te zwaar), mooi design, reageert snel en de gegevens zijn makkelijk te vinden.

Echter dan de minpunten: De smartfuncties zijn wat meh, spotify kan je niet bedienen via de watch maar alleen via je smartphone. Echter werkt bellen super. Voor mij en menig sporter is dit een hele fijne en goede keuze. Ik raad hem aan voor sporten maar niet als ‘’pure’’ smartwatch.

Heb jij ook een Huawei Watch GT6, 46mm, Grijs (Zwart)?