Apple iPhone 17, 256GB opslag Groen Review
15 oktober 2025, laatste update op 15 oktober 2025, 26 views
Rapporteer
Product gekocht
Gekocht als upgrade vanaf de IPhone 12, wachtte op een mooie upgrade en die lijkt dit jaar er zeker te zijn. Ik heb persoonlijk voor de Saliegroen 256GB variant gekozen. Wou dit jaar graag voor een telefoon met een 120hz scherm met 256GB geheugen gaan en dit jaar blijkt zelfs het standaard model dit al te hebben, dat terwijl ik er zelf al vanuit ging dat hier een meerprijs tegenover zou hangen voor bijvoorbeeld een Pro model. Dat was voor mij een flinke meevaller.
Nu na de eerste 24h gebruik moet ik zeggen dat mijn indruk zeer goed is, ergens wellicht ook wel te verwachten als je overstapt van een model die 5 jaar ouder is (de 12).
Pluspunten
- 120hz Scherm
- Camera werkt zeer vloeiend
- Standaard 256GB
- Leuke kleur (Saliegroen)
- 3 maanden Apple Music gratis bij aanschaf
- Zeer dunne schermranden
Minpunten
- Geen Telelens
- Geen Lidar
- Geen RAW formaat foto's
- Europese model heeft nog een simslot, waardoor de accu iets kleiner is dan het Amerikaanse model
Gekocht als upgrade vanaf de IPhone 12, wachtte op een mooie upgrade en die lijkt dit jaar er zeker te zijn. Wou dit jaar graag voor een telefoon met een 120hz scherm met 256GB geheugen gaan en dit jaar blijkt zelfs het standaard model dit al te hebben, dat terwijl ik er zelf al vanuit ging dat hier een meerprijs tegenover zou hangen voor bijvoorbeeld een Pro model. Dat was voor mij een flinke meevaller.
Ik vind vooral de vooruitgang in de Camera en algehele snelheid van de telefoon erg opvallen, ook de gratis 3 maanden Apple Music vond ik fijn erbij te krijgen gezien ik dit toch al graag wou proberen om lossless audio af te kunnen spelen.
Paar nadelen zouden de aanwezige simslot en de ontbrekende extra functies op het cameravlak kunnen zijn in verhouding tot de Pro modellen, maar daar is dit ook het standaard model voor. Ook zou het ontbreken van Lidar misschien jammer kunnen zijn, maar heb dat zelf eigenlijk nog nooit gebruikt.
Een groot nadeel zelf, wat voor Iphones breed wel geld, is dat bij release het erg lang duurt voordat je je telefoon in ontvangst kan nemen. Ik had mijn telefoon als pre-order 17 sept besteld en kon deze pas 14 oktober ophalen. Ook nu ten tijde dat ik dit schrijf zou je naar schatting van verschillende leveranciers nog weken moeten wachten voordat je je telefoon in ontvangst kan nemen als je die nu zou bestellen. Het is een persoonlijke mening, maar zelf vind ik zulke lange levertijden voor een telefoon maar matig. Dit schijnt als ik het google elk jaar een probleem te zijn, wat mij doet afvragen waarom die telefoons al in september uitkomen als de voorraad dan structureel nog niet in orde is.