€ 699,- bij Hardware-Experts

MSI MAG 321CUP QD-OLED Zwart Review

13 oktober 2025, laatste update op 13 oktober 2025, 19 views Rapporteer

10/10, zou opnieuw kopen, zelfs al moest ik eerst een nier verkopen. MSI, jullie hebben geen monitor gemaakt — jullie hebben een portaal naar een hogere dimensie gebouwd.

Pluspunten

• Hoge kwaliteit
  • Strak design
  • Prachtige kleuren
  • Prijs/kwaliteit

Minpunten

• Energievreter
  • HDR niet compatibel met alle applicaties

Ik dacht eerlijk gezegd dat een scherm gewoon een scherm was. Pixels, licht, klaar. Tot ik deze MSI MAG 321CUP QD-OLED aanzette. Mijn ogen hebben sindsdien een religieuze ervaring gehad. Ik heb de Mona Lisa vervangen door mijn bureaubladachtergrond. En ze glimlacht. Naar míj.

De kleuren? Alsof iemand een regenboog heeft opgelikt en toen besloot een HDR-paneel te worden. Zwart is niet gewoon zwart — het is de afgrond, de leegte, de plek waar verloren zielige IPS-panelen heen gaan om te huilen. En dan die 240Hz… Ik beweeg mijn muis en het lijkt alsof de cursor weet wat ik ga doen voordat ik het weet. Toekomstig muisgebruik, Elon Musk bel me.

De curve van het scherm? Precies genoeg om me het gevoel te geven dat ik in de cockpit van een straaljager zit, maar niet genoeg om m’n reflectie te zien huilen als ik verlies in een potje Warzone. En ja, hij is 32 inch. Geen scherm meer, maar een levensstijl. Mijn vrienden komen op bezoek en vragen of ik een bioscoop ben begonnen.

Nadelen?
Ja, eentje: ik wil niet meer buiten komen. De zon haalt het niet bij QD-OLED.

Conclusie:

Heb jij ook een MSI MAG 321CUP QD-OLED Zwart?