Bosch Serie | 6 WQG245D9NL Review
7 oktober 2025, laatste update op 7 oktober 2025, 36 views
Rapporteer
Product gekocht
De Bosch WQG245D9NL is echt een fijne warmtepompdroger. Hij droogt snel, stil en met een laag energieverbruik. De was komt er perfect droog en zacht uit, zonder te heet te worden. De bediening is duidelijk, het display overzichtelijk en de trommel ruim genoeg voor een volle gezinslading.
Kortom: een stille kracht die doet wat hij belooft.
Pluspunten
- Eenvoudige bediening
- Zelfreinigende condensorfilter
- AutoDry-functie
- Stil
Na enkele weken gebruik ben ik echt onder de indruk van de Bosch WQG245D9NL. Waar onze oude droger lawaai maakte en flink wat stroom vrat, is deze Bosch een verademing. Hij is fluisterstil, droogt zuinig dankzij de warmtepomptechnologie, en de was komt er lekker zacht en gelijkmatig droog uit.
De AutoDry-functie werkt precies zoals beloofd: de machine stopt automatisch zodra het wasgoed droog is, waardoor kleding niet te heet wordt en dus langer mooi blijft. Ook het anti-kreukprogramma is een pluspunt, strijken is bijna overbodig geworden.
Wat ik verder prettig vind:
-Eenvoudige bediening met een duidelijk display en logische programma’s.
-Grote trommel (9 kg), dus ideaal voor gezinnen.
-Weinig onderhoud: het zelfreinigende condensorfilter scheelt veel gedoe.
-Modern design, past mooi bij de rest van onze Bosch-apparaten.
Kortom: een energiezuinige, stille en slimme droger die doet wat hij moet doen en dat doet hij uitstekend. Zeker een aanrader voor wie kwaliteit en duurzaamheid belangrijk vindt.