€ 279,- bij bol

Next Level Racing HF8 Pro Haptic Gaming Pad Review

3 oktober 2025, laatste update op 3 oktober 2025, 25 views Rapporteer
Product gekocht 0

De slechste aankoop ooit: slecht zitcomfort, erg luidruchtig en duur.

Pluspunten

• Prima verpakking

Minpunten

• Prijs / kwaliteit
  • Zitcomfort
  • Ongeschikt voor apartementen

1 van 5 sterren (Waardeloos)
Ik wilde een hele uitgebreide review schrijven maar ik kan kort zijn:
De HF8 Pro is een massage seat, niets meer en minder dan dat. Het is een heel luidruchtig apparaat. Als je de seat gebruikt vanaf 30% is gamen zonder headset niet meer leuk. Op 100% word je zowat uit je stoel getrild. Daarnaast voegt het niets meer toe aan de game experience. Ook met headset storen de trillingen in het geluid. Als je in een appartement woont of in een ruitjeshuis en raad ik deze seat af. De buren gaan ongetwijfeld klagen.
Ik heb getest met mijn buren en het is alsof er een wasmachine aanstaat in het appartement. De buurvrouw die ten tijde van de test in mijn seat zat kwam wel met een flinke glimlach terug...
Bij de billen voel je de motoren zitten en de rugmotoren klinken superluid in je oren.
Als je Force Feedback apparaten gebruikt en heb je voldoende feedback, de HF8 pro voegt dat echt niets meer toe. In DCS is het grappig om de gun in de AC10C te gebruiken en de trilling te voelen maar dat is ook alles. En dan heb ik het nog niet eens over de waardeloze software van NLR. Ook Simhub of Simshakers for Aviators brachten niet wat ik verwachtte. Nope, deze 275 euro was een absolute waste of money die ik beter had kunnen steken in andere mooi vlieg apparatuur maar het is wat het is. Mijn advies: gebruik je geld voor andere hardware.

Heb jij ook een Next Level Racing HF8 Pro Haptic Gaming Pad?