HP 700 oplaadbare draadloze muis Review
28 september 2025, laatste update op 28 september 2025, 10 views
Rapporteer
Product gekocht
De HP 700 muis combineert comfort en prestaties: hij ligt stevig en prettig in de hand door het siliconen oppervlak, reageert heel nauwkeurig en heeft een batterij die snel oplaadt en lang meegaat, terwijl de Copilot-knop en extra functies het werken sneller en makkelijker maken.
Pluspunten
- Ligt comfortabel in de hand
- Lange batterijduur met snel opladen
- Degelijke siliconen afwerking
Minpunten
- Software kan gebruiksvriendelijker
- Prijs hoger dan een standaardmuis
De HP 700 muis voelt meteen vertrouwd aan. Hij ligt erg goed in de hand en het siliconen omhulsel geeft extra grip, zonder dat het plakkerig aanvoelt. Voor mijn kantoorbaan gebruik ik hem dagelijks en dat bevalt uitstekend. Hij is net wat groter dan mijn vorige muis, waardoor mijn hand beter rust tijdens het werken. Qua prestaties reageert hij heel accuraat, zowel bij scrollen als bij het verplaatsen van de cursor. De batterijduur is een groot pluspunt: opladen hoeft nauwelijks en drie minuten aan de kabel is vaak al genoeg om weer door te kunnen. De speciale Copilot-knop gebruik ik verrassend vaak en dat scheelt echt tijd. De zeven extra knoppen bieden veel mogelijkheden, maar helaas werken ze nog niet allemaal foutloos. Soms krijg ik een foutmelding. Dat moet met updates beter worden. Al met al een muis die qua comfort, bouwkwaliteit en prestaties ruimschoots de moeite waard is