HP 700 oplaadbare draadloze muis Review
21 september 2025, laatste update op 21 september 2025, 64 views
Rapporteer
Een fijne, lichte muis in gebruik op vrijwel elke ondergrond, licht in de hand en prettige grip
Pluspunten
- Beweegt soepel over vrijwel elke ondergrond
- Fijne grip
- Licht
De HP700 muis is een erg fijne muis. Ik heb altijd goedkopere muizen gehad en nu ik deze in gebruik heb merk ik zeker een verschil. Het grootste verschil is hoe soepel deze muis beweegt over elke ondergrond en dan ook goed werkt. Je zou denken dat er weinig verschil kan zitten tussen muizen, maar als je het vergelijkt met goedkopere varianten dan valt dit erg op. De muis ligt ook erg fijn in de hand, het materiaal voelt wat zachter aan. Bij het klikken of het scrollen hoor je nauwelijks geluid. De knoppen aan de zijkant heb ik nog niet ingesteld, ik heb dat niet eerder gehad en ben nog niet bekend met de voordelen daarvan. De knop op de bovenkant was al wel ingesteld en daar zit een sneltoets naar Copilot onder. Het opladen gaat snel, niet via batterijen maar opladen via een usb c kabel die ook was meegeleverd. Op dit moment gebruik ik de muis nog maar op één apparaat via bluetooth, dus ik heb nog geen ervaringen met het gebruik op meerdere apparaten of met de dongel.