Philips 1000 series NA120/00 Airfryer 1000-serie 4,2 l Review
20 september 2025, laatste update op 20 september 2025, 78 views
Rapporteer
Product gekocht
Praktisch apparaat met prima prijs/prestatieverhouding
Pluspunten
- Lekker simpel
- Fijne maat
- Prima prijs/prestatie
Minpunten
- Als je eten eerder klaar is dan de ingestelde tijd, moet je de stekker eruit trekken.
Na het overlijden van mijn oude airfryer zocht ik er eentje met ongeveer dezelfde opzet: knop voor de tijd, knop voor de temperatuur, en verder niks. Dat bleek nog best moeilijk te vinden: veruit de meeste airfryers hebben tegenwoordig een heel scala van ingebakken programma's, maar ik weet uit ervaring dat ik die toch nooit ga gebruiken.
En toen vond ik deze. Zo fijn dat dit nog ontworpen wordt. Slagje groter en iets hoger vermogen dan mijn vorige, toch nog behoorlijk compact, en bovendien heel betaalbaar. De bouwkwaliteit is ook best aardig, heb ik de indruk.
Ook handig dat er geen 'binnenbak' in de bak zit waar je je eten in doet. Dat scheelt weer ruimte en afwaswerk. Er zit wel een (ondiep) roostertje in de bak.
Nadeeltje is wel dat als je eten iets eerder klaar blijkt dan de tijd die je had ingesteld, dat je dan de klok niet kunt 'resetten'. Je moet 'm gewoon vanzelf tot nul laten teruglopen, en aangezien er geen aan/uitknop op het apparaat zit (de klok is de aan/uitschakelaar), moet je dan ofwel de stekker eruit trekken ofwel de bak uit het apparaat halen om de verwarmingsspiraal uit te zetten.