€ 139,95 bij bol

Huawei Freebuds Pro 4 (Zwart) Review

6 september 2025, laatste update op 6 september 2025, 17 views Rapporteer
Product geleend 0

k ben tevreden over de HUAWEI FreeBuds Pro 4. Het geluid is goed en gebalanceerd, met voldoende bas zonder dat het te zwaar wordt. Tijdens het luisteren merk ik dat details in muziek goed naar voren komen. De oordopjes zitten comfortabel in mijn oren en blijven lekker zitten, zelfs tijdens het sporten, wat ze ideaal maakt voor dagelijks gebruik. De batterij gaat lang genoeg mee; ik kan gemakkelijk een half dag luisteren zonder op te laden. Voor de prijs vind ik dit een goede oordopjes .

Pluspunten

• Eenvoudig
  • Comfortabel
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

• geen

Heb jij ook een Huawei Freebuds Pro 4 (Zwart)?