€ 139,95 bij bol

Huawei Freebuds Pro 4 (Zwart) Review

5 september 2025, laatste update op 5 september 2025, 79 views Rapporteer

Ik gebruik de Huawei FreeBuds Pro vier nu een paar weken en ik ben er echt tevreden mee. Tijdens het hardlopen blijven de oortjes goed zitten en ze voelen comfortabel, zelfs bij langere sessies. Het geluid is krachtig en helder, met diepe bassen die muziek echt tot leven brengen. In de metro of op drukke straten merk je meteen hoe goed de actieve ruisonderdrukking werkt – het maakt alles een stuk rustiger.

Voor telefoongesprekken zijn ze ook top: mijn stem klinkt duidelijk en natuurlijk, zelfs met wind of achtergrondlawaai. Het koppelen met mijn telefoon ging snel en soepel, en de batterij gaat makkelijk de hele dag mee.

Kortom, de FreeBuds Pro vier zijn licht, stijlvol en betrouwbaar. Ze maken zowel sporten, reizen als bellen een stuk aangenamer, en voor mij zijn het inmiddels onmisbare oortjes voor dagelijks gebruik.

Pluspunten

• Het doosje voelt stevig aan en ziet er premium uit.
  • De oortjes zijn licht en ergonomisch, waardoor je ze lange tijd kunt dragen zonder vermoeide oren.
  • Het geluid is rijk en gebalanceerd; zowel lage als hoge tonen komen goed tot hun recht.
  • Actieve ruisonderdrukking helpt echt in drukke omgevingen zoals winkelstraten of treinen.
  • Het koppelen met andere Huawei-apparaten gaat soepel en snel.

Minpunten

• Geen automatische volumeregeling of slimme aanraakfuncties buiten de basis.
  • Case laadt niet supersnel; soms moet je langer wachten dan verwacht.

Ik gebruik de Huawei FreeBuds Pro vier nu enkele weken en ben er over het algemeen tevreden mee. Het doosje voelt stevig aan en ziet er premium uit, en de oortjes zelf zijn licht en ergonomisch, waardoor je ze lange tijd kunt dragen zonder vermoeide oren. Het geluid is rijk en gebalanceerd; zowel lage als hoge tonen komen goed tot hun recht, en de actieve ruisonderdrukking helpt echt in drukke omgevingen zoals winkelstraten of treinen. Het koppelen met andere Huawei-apparaten gaat soepel en snel, wat het gebruik extra makkelijk maakt.

Een klein nadeel is dat de app voor Android soms lastig te installeren is op de nieuwste versies, en daarnaast ontbreken extra functies zoals automatische volumeregeling of slimme aanraakbediening. Ook laadt de case niet heel snel, waardoor je soms iets langer moet wachten dan verwacht.

Al met al zijn de FreeBuds Pro vier comfortabele en lichte oortjes met helder geluid en effectieve ruisonderdrukking. Ondanks enkele kleine minpunten zijn ze voor dagelijks gebruik een uitstekende keuze.

Heb jij ook een Huawei Freebuds Pro 4 (Zwart)?